sisustuspirkko

TARINANI

Pirkko Lehtonen – sisustussuunnittelija – yrittäjä – äiti

Mikä saa sut innostumaan? Mitä työtä jaksaisit tehdä kelloon katsomatta?

Nämä kysymykset heitti Jari Sarasvuo webinaarissa, johon osallistuin erilaisten sattumuksien kautta ollessani hoitovapaalla. Ne olivat tulevaisuuteni kannalta ratkaisevat kysymykset.


Kerron kohta minkä vastauksen löysin näihin kysymyksiin. Mutta tässä vähän ensin taustaa:


1) IHMISTEN ja YMPÄRISTÖN HYVINVOINTI KIINNOSTI.
Perhepiirissäni on hyvinvointialan yrittäjiä ja tämä on saanut minut kiinnostumaan ihmisten hyvinvoinnista. Omaan arvopohjaan kuuluu vahvasti toisista välittäminen ja halusin jotenkin ilmaista tätä arvoa omassa työssäni.


2) USEAT MUUTTAMISET.
Ennen oman asuntomme ostamista, olimme muuttaneet mieheni kanssa usein vuokra-asunnosta toiseen. Sain suurta mielihyvää kun sain aina kunkin asunnon parhaat puolet esiin, välillä todella pienelläkin budjetilla.


3) OMA HERKKYYS KEMIKAALEILLE.
Minulla on astma ja olen herkkä hajuille ja kemikaaleille. Monesti sisustusmateriaalien kemikaalit ärsyttivät toden teolla nokkaani ja koitin etsiä ratkaisuja jotka tuntuivat hyvältä terveydelle.

Tajusin, että haluan yhdistää kanssakulkijoideni hyvinvoinnin sekä sisustussuunnittelun!

AJATUS MUOTOUTUU. Jarin kysymysten myötä tajusin että haluan yhdistää kanssakulkijoideni hyvinvoinnin sekä sisustussuunnittelun! Aloin välittömästi googlettaa erilaisia sisustussuunnitteluun tähtääviä koulutuksia. Parhaimmalta vaikutti AJK-jatkokoulutus Helsingissä. Hain koulutukseen ja suureksi ilokseni sain opiskelupaikan!

MUUTOKSIA TYÖPAIKALLANI. Valmistuin vuoden 2016 syksyllä. Olin tuolloin palannut hoitovapaaltani vakituiseen työpaikkaani (tekniselle alalle asiakasneuvojaksi). Olin työskennellyt samassa firmassa jo 13 vuotta. Nyt meininki oli kuitenkin totaalisesti muuttunut: firma oli kasvanut isoksi ja omat arvoni ja työpaikkani arvot eivät enää kohdanneet. Niinpä tein rohkean päätöksen ja irtisanouduin. Tämä sysäsi minua nopeasti eteenpäin kohti yrittäjyyden tietä!

Minulle on sydämenasia saada sinut voimaan hyvin omassa kodissasi.

Olenkin oppinut että on tärkeää tehdä työtä jolla on merkitystä, jotta jaksaa ja voi hyvin tässä muuttuvassa maailmassa. Tämä vaatii joskus sitä että hyppää oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Minulle se oli hyppy täyspäiväiseen yrittäjyyteen! Mutta se on kannattanut, sillä saan vihdoinkin todellista iloa työstäni. Parhaat tulokset syntyvätkin monesti ilon kautta!

Minulle on sydämenasia saada sinut voimaan hyvin omassa kodissasi. Ja samalla maapallomme kiittää kun valitaan sinne luonnonmukaiset, aikaa kestävät materiaalit. Nyt onkin viimeinen aika tehdä ratkaisuja maapallomme hyväksi. Ratkaisuja joista me jokainen voimme puhtain oman tunnoin nauttia!

Kiitos kun tulit sivustolleni ja luit tarinani!
sisustuspirkko.fi

Palvelijasi,

 

Pirkko Lehtonen

Sisustussuunnittelija
Yrittäjä
Äiti

OTA YHTEYTTÄ

040 8366 120

Pirkko@sisustuspirkko.fi

Tampere

sisustuspirkko.fi

Tapaamiset asiakkaan luona tai muussa sovitussa paikassa.